Nova standardna zamjena leća i kućišta prednjih svjetala na suvozačevoj strani, certificirana od strane ALT-a, prikladna je za 2008.

Nova standardna zamjena leća i kućišta prednjih svjetala na suvozačevoj strani, certificirana od strane ALT-a, prikladna je za 2008.

HRK 157.98

Količina robe

S ozbiljnom i nepokolebljivom predanošću da kupcima pružimo široku paletu visokokvalitetnih rezervnih komponenti, opreme i dijelova za popravak i dodatnu opremu njihovih automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novu standardnu zamjenu leća i kućišta prednjih svjetala na suvozačevoj strani, certificiranu od strane. Namijenjen je zamjeni vašeg postojećeg prednjeg svjetla. Prikladan je za vaše izdanje iz 2008-2012. Provjerite je li prikladan za vaše vozilo. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Nova certificirana zamjenska standardna zamjena leće i kućišta prednjih svjetala na suvozačevoj strani, pogodna za izdanje iz 2008. -2012., izrađena od polipropilena. Udovoljava svim saveznim standardima sigurnosti na cestama. Za ugradnju nije potrebno bušenje. Za instalaciju nisu potrebne izmjene. Izravna zamjena za vaš automobil. Isti oblik i funkcije kao i Bumble. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Upoznajte se s velikim izborom dijelova dostupnih za vaše vozilo. Odaberite odgovarajuće modele : od 2008. do 2012., a drugi-dodajte svoj automobil u naš dodatak za podudaranje kako biste provjerili.


Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom

Muške tenisice
  • Nedavno

Muške tenisice

HRK 2.67

Ove tenisice su idealne za aktivan dan, kao i za opuštanje i svakodnevno nošenje Ovaj Jogger izrađen je od 80% pamuka / 20% poliestera za mekoću, fleksibilnost i prozračnost Elastičn