Nova standardna zamjena leća i kućišta prednjih svjetala na suvozačevoj strani, certificirana od strane ALT-a, prikladna je za 2008.

Nova standardna zamjena leća i kućišta prednjih svjetala na suvozačevoj strani, certificirana od strane ALT-a, prikladna je za 2008.

HRK 157.98

Količina robe

S ozbiljnom i nepokolebljivom predanošću da kupcima pružimo široku paletu visokokvalitetnih rezervnih komponenti, opreme i dijelova za popravak i dodatnu opremu njihovih automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novu standardnu zamjenu leća i kućišta prednjih svjetala na suvozačevoj strani, certificiranu od strane. Namijenjen je zamjeni vašeg postojećeg prednjeg svjetla. Prikladan je za vaše izdanje iz 2008-2012. Provjerite je li prikladan za vaše vozilo. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Nova certificirana zamjenska standardna zamjena leće i kućišta prednjih svjetala na suvozačevoj strani, pogodna za izdanje iz 2008. -2012., izrađena od polipropilena. Udovoljava svim saveznim standardima sigurnosti na cestama. Za ugradnju nije potrebno bušenje. Za instalaciju nisu potrebne izmjene. Izravna zamjena za vaš automobil. Isti oblik i funkcije kao i Bumble. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Upoznajte se s velikim izborom dijelova dostupnih za vaše vozilo. Odaberite odgovarajuće modele : od 2008. do 2012., a drugi-dodajte svoj automobil u naš dodatak za podudaranje kako biste provjerili.


Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom

Avanture Dura Hale
  • Nedavno

Avanture Dura Hale

HRK 3.33

Ovaj umjetnik za snimanje Mic Records jedan je od najunikatnijih pojedinaca koji su ikad prihvatili mikrofon Dura Hale vas vodi na glazbeno putovanje kroz Soul, Funk, Jazz i Rock, dok još u