Dodatak, dvodijelni dugotrajni tekući ruž s prozirnim sjajem za usne, vitamin E, dodatak, 0 fl oz

Dodatak, dvodijelni dugotrajni tekući ruž s prozirnim sjajem za usne, vitamin E, dodatak, 0 fl oz

HRK 51.98

Količina robe

Opel je dvodijelni dugotrajni ruž za usne koji je otporan na prijenos i Ljubljenje, tako da možete zaboraviti na popravke tijekom dana ili noći. Nabavite sjajnu boju usana koja se neće razmazati ili istrošiti, a također je prožeta vitaminom E. jedan kraj zaglađuje naš dugotrajni tekući ruž za usne - učinili smo ga super mekanim kako bi se osjećao na usnama, a drugi kraj ima prozirni sjaj za usne koji djeluje kao završni premaz, dajući usnama gladak izgled. Napredni prozirni sjaj za usne sadrži sastojke, uključujući vitamin E (za još veću udobnost i hidrataciju!), ekstrakt kamilice i soje. Dobit ćete boju koja se nikada neće osjećati suhom, krvarećom ili ogrebotinom. Dostupan je u 30 boja ruževa, u rasponu od crvene, gole, smeđe, ružičaste i šljive. Zaboravite na popravke-ovaj svijetli, dugotrajni ruž traje i do 16 sati. Pigment ostaje svijetao bez razmazivanja, razmazivanja ili miješanja cijeli dan. Budući da je 99% njegovih sastojaka hidratantno (uključujući vitamin E i ekstrakt kamilice), sjajni završni sloj osjeća se tako dobro na usnama i dobar je za vas!. Krećući se od središta usana prema rubovima, prijeđite prstom po boji usana i pustite da se stegne. Zatim nanesite sjajni gornji sloj za maksimalnu hidrataciju i sjaj! Po potrebi ponovno nanesite gornji sloj tijekom dana. Od svijetlih ružičastih i podebljanih crvenih do prirodnih golih i smeđih, svih 30 nijansi otpornih na ljubljenje ostaju cijeli dan. '; Ima visokokvalitetnu, visoko pigmentiranu, podebljanu boju koja vam je potrebna da biste bili sami. Stvorite bilo koji izgled-od ležernog do večernjeg, od radnog dana do vikenda-s našim sjenilom za oči, olovkom za oči, mat ili sjajnim ruževima i podlogom.


Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom

SET SJAJILA ZA USNE
  • Nedavno

SET SJAJILA ZA USNE

HRK 2.00

NUDI 8 ORIGINALNIH NIJANSI U RASPONU TOPLIH I HLADNIH TONOVA KOJI ĆE NAGLASITI BILO KOJI TON KOŽE SVAKA BOJA IMA KREMASTU NIJANSU, SJAJNI, DUGOTRAJNI ZAVRŠETAK S LAGANIM MIRISOM VANILIJE.

Mala sirena-9033
  • Nedavno

Mala sirena-9033

HRK 13.96

Dajte malo sjaja svojoj princezi s ovim setom sjajila za usne Ovaj sjaj za usne u obliku školjke dodati će joj malo sreće u dan! More mogućnosti! Uključuje 1 svjetlucavo sjajilo za usne