Atletske kratke hlače za dječake od 6 pakiranja veličine 4 i haskija

Atletske kratke hlače za dječake od 6 pakiranja veličine 4 i haskija

HRK 49.96

Količina robe

S kratkim hlačicama u Achianu bit će spreman za sve što mu dan sprema - od terena do razreda. Izrađene od tkanine koja odbija vlagu, ove kratke hlače od tkanine mogu odgovarati svim zadacima. Najbolje od svega, ovo pakiranje od šest limenki dolazi u veličinama za dječake i haskije. Isključivo na adresu . Materijal : 50% reciklirani poliester /50% Poliester. Njega : strojno pranje. Zemlja podrijetla : uvezeno. Set uključuje : šest pari kratkih hlača. Slijetanje : Opušteno. Kopča : ugrađeni stil; elastični pojas s vezicom. Džepovi : Dva bočna džepa. Značajke : ponavljajući uzorak; rezovi na bočnim stranama; tkanina koja upija vlagu u abound-u pomaže mu da ostane hladan i suh. Sportske kratke hlače od 6 kompleta za dječake iz about-a.


Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom

Moderni jastuk od crnog mramora
  • Nedavno

Moderni jastuk od crnog mramora

HRK 1.00

Klasični mramorni uzorak ovog naglašenog jastuka osvježavajuća je opcija koja je zapanjujuća i bezvremenska Odvojiva torbica od tkanog 100% poliestera zatvara se patentnim zatvaračem..

Postolje za pisač je bijelo
  • Nedavno

Postolje za pisač je bijelo

HRK 161.98

Dopunite svoj radni prostor postoljem za pisač od do do Visina i dubina točno su u skladu s stolovima i ormarićima za arhiviranje, koji su idealni za upotrebu kao produžena radna površi