Oštrica kosilice

Oštrica kosilice

HRK 0.67

Količina robe

Oštrice kosilice 93 pružaju vrhunsko malčiranje, manje zaustavljanja vrećica i čišće bočno pražnjenje od standardnih noževa proizvođača. To nije zamjenjiva oštrica. To je nadogradnja. ["", "središnja rupa 1/2", "potrebne su 3 oštrice za rezanje 72", "stražnje otpuštanje i desni rez", "kut podizanja oštrice povećava protok zraka, gurajući krhotine prema gore i prema van za vrhunsko pakiranje i bočno pražnjenje", "čistač, učinkovitije performanse rezanja mogu smanjiti potrebu za vrećanjem", "funkcija malčiranja u Mumbaiju osigurava učinkovitost u normalnim ili abrazivnim uvjetima", "pogodno za razne modele u Mumbaiju"].


Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom

Oštrica kosilice
  • Nedavno

Oštrica kosilice

HRK 55.98

Oštrica kosilice 95 može podnijeti svako opterećenje zahvaljujući poboljšanim performansama rezanja, koje ostaje oštrije i izdržljivije dulje od standardne oštrice proizvođača To n

392-oštrica kosilice
  • Nedavno

392-oštrica kosilice

HRK 43.98

Oštrica kosilice 96 ojačana je karbidom Ova teška oštrica dizajnirana je za komercijalnu primjenu i dizajnirana je da izdrži teške uvjete rada uz vrhunske performanse i izdržljivost..

Gornja ručka
  • Nedavno

Gornja ručka

HRK 273.98

Kvalitetni rezervni dijelovi Aliste proizvode Aliste, vodeći proizvođač inovativnih proizvoda za vanjsku upotrebu Predanost kvaliteti i trajnosti nadmašuje samo strast prema inovacijama.