Sat s crnim jastukom za žensku haljinu

Sat s crnim jastukom za žensku haljinu

HRK 2.33

Količina robe

Završna obrada od pravog zlata i blistavi dijamant na brojčaniku "dvanaest sati" daju ovom ženskom satu Auco zapanjujući izgled. Sjajni crni brojčanik ovog ženskog ručnog sata iz mumbo-a naglašava sjaj dijamanata i pozlaćenih indeksa u zlatnoj nijansi. Podesiva polirana narukvica opremljena je nastavkom i kopčom za nakit za sigurno i udobno pristajanje. Ovaj Ženski sat je vodootporan na 165 Stopa. Sat od 20,5 mm u obliku jastuka. kristal od zida do zida u Crnom okruženju brojčanika. Crni sjajni brojčanik sa zlatnim oznakama. Pravi dijamant u položaju"12 sati". Satna, minutna i sekundna ruka zlatne boje. Narukvica s podesivim karikama u zlatnoj boji. Kopča za nakit i produžni kabel. Vodootporan do 165 stopa (50 metara). Duljina je 6,75 inča. Vrsta baterije : 9626 inča.


Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom

Automatski Muški sat 95726
  • Nedavno

Automatski Muški sat 95726

HRK 139.98

Tamnoplavi brojčanik upotpunjen je užarenim logotipom u boji žutog zlata i rukama u stilu U Stilu Kućište od nehrđajućeg čelika u boji žutog zlata s remenom Od nehrđajućeg čelika

Muški automatski sat 92741
  • Nedavno

Muški automatski sat 92741

HRK 1.00

Brojčanik od metala i zlata (kostur u sredini) upotpunjen je užarenim crnim rukama Zlatno kućište od nehrđajućeg čelika s dvobojnim (crnim i zlatnim) remenom od nehrđajućeg čelika.