Disnejeva Princeza Ariel, vilinska princeza i čarobna lutka

Disnejeva Princeza Ariel, vilinska princeza i čarobna lutka

HRK 35.94

Količina robe

Ove preslatke mini lutke su 3-inčne verzije vaših omiljenih likova iz Disnejevih omiljenih filmova. Mini lutke od 3 inča savršene su veličine za svaku avanturu i mogu pozirati na razne načine! Svaki mini model, ukrašen posebnim izdanjem u M. A.-U, zasigurno će zasjati! Ponovno stvorite scene iz svojih omiljenih filmova s ovim mini lutkama od 3 inča. Skupite ih sve! Preporučuje se djeci u dobi od 3 godine (mali dijelovi). Inspirirani omiljenim likovima iz DISNEJEVIH omiljenih filmova : 3-inčne mini lutke inspirirane su omiljenim likovima iz Disnejevih filmova. Svaka mini lutka od 3 inča dizajnirana je s potpisom iz filmova. Posebni zlatni detalji : svaki mini lik ukrašen je ukrasnim zlatnim sjajem koji mu daje svjetlucanje. Visoka 3 inča, savršena za igranje u pokretu : mini lutke su visoke 3 inča, vrlo slatke i jednostavne za upotrebu, s 5 točaka artikulacije.


Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom

Sjaj i sjaj, Samira
  • Nedavno

Sjaj i sjaj, Samira

HRK 29.98

Ova Plišana lutka princeza Samira s izvezenim naglascima, hlačama od sjajne tkanine i oblikovanom kosom mekom poput baršuna zasigurno će vrijeme igre pretvoriti u kraljevsku i čarobnu a

Mini-pregledni set, u dobi od 5+
  • Nedavno

Mini-pregledni set, u dobi od 5+

HRK 29.94

Iza svakog vrata čeka vas još veće iznenađenjekolekcionarske figure od MPNa Otkrijte neusporedivo iskustvo raspakiranja s novim dizajnom pakiranja s više slojeva kore i otkrijte tajne..